Ochranné víko BUDCOVER

3800 

Ochrání vodu v kádi před nezvanými hosty, padajícím listím i pískem ze Sahary.

Vyčistit
Katalogové číslo: 46 Kategorie:

Popis

popis produktu

Otužování je rituál

Čas, který mu věnujete, je určený pouze vám a chcete si jej vychutnat ideálně v soukromí, vypnout hlavu a nastartovat své tělo. Otužovací káď BudFitter má proto svého nerozlučného parťáka BudCover, který umí ochránit čistotu a teplotu vody v BudFitteru a současně vám dopřeje pocit soukromí a bezpečí a ochrání vás před žhnoucím sluncem.

Je odolný!

Ochranné víko BudCover jsme stejně jako BudFitter vyrobili z odolné PP-E skořepiny v elegantní šedé granitové barvě. Dvouplášťové řešení víka chrání vodu před prohříváním, padajícím listím, prachem a nezvanými hosty v podobě hmyzu či drobného zvířectva. Bezpečnost víka BudCover ocení zejména rodiče malých dětí a majitelé zvídavých domácích zvířat.

Krásný a zároveň praktický

Díky integrovanému systému zavěšení můžete víko snadno zavěsit na hranu kádě, aniž by zabíralo místo na zemi. Víko BudCover je schopno i v zimě ochránit vodu v BudFitteru před hlubokým promrznutím a tím minimalizovat riziko poškození kádě mrznoucí rozpínající se vodou. V létě vás víko potěší snížením odpařování vody a menší četnosti doplňování nové vody.

Jaký je výsledek?

S víkem BudCover ušetříte čas na údržbu, prodloužíte trvanlivost vody i její příznivou teplotu a vytvoříte klidné a chráněné prostředí pro svůj relaxační otužovací rituál.

Technická specifikace

Vnější průměr: 1140 mm
Robustní dvojitá PP-E skořepina.

TECHNICKÝ LIST PRODUKTU (.PDF)

Další informace

Barva

šedá granit

Záruka

2 roky

Značka

Budfitter

Select your currency